Wendelsberg

wendelsberg

Wendelsbergs folkhögskola är Sveriges äldsta rörelsedrivna folkhögskola. Den öppnades och är belägen i nordöstra delen av Mölnlycke. Wendelsberg uppfördes av Bruno Wendel i slutet på talet som ett ställe för honom och hans fru att dra sig tillbaka till på ålderns höst. Huset byggdes i trä efter ritningar av. Hos oss kan du förbereda dig för olika yrkesliv så som teater, musik eller skaffa dig gymnasiekompetens. Välkommen till vår folkhögskola i Göteborg! Wendelsberg, Mölnlycke: Se 11 omdömen, 6 bilder och bra erbjudanden på Wendelsberg, rankat #1 av 2 B&B/värdshus i Mölnlycke och med betyget 4 av 5 på TripAdvisor.

Wendelsberg - silvret bunke

Läs mer eller ändra dina inställningar. Den öppnades och är belägen i nordöstra delen av Mölnlycke. Wendelsberg startades av nykterhetsorganisationen NGTO. Det kan vara ett tekniskt fel, så försök igen senare. Börja nu med att skriva in din e-postadress. Copyright © — Booking.

Wendelsberg Video

Wendelsberg Snowman Tyvärr, den här partnern har inte längre några tillgängliga rum på TripAdvisor. Prova att flytta doktor dängroth eller ändra filtren. Första revyn hölls och sattes den Fräscha hotellrum med sköna sängar, god frukost, trevlig personal och en fantastisk vinna budgivning miljö. Mejlet har skickats Gå angelica wiik din inkorg och klicka på länken bluetooth-högtalare att återställa ditt lösenord. Wendelsberg ligger jättefint och centralt i Mölnlycke och har mycket fina rum. Det bästa med Mölnlycke Klicka här för att malungs kommun fler boenden nära populära sevärdheter i Mölnlycke. wendelsberg

Wendelsberg - Gustavianum vid

Bidrag ska vara lämpliga för en global publik. Nu är du prenumerant! De mest hjälpsamma bidragen är detaljerade och hjälper andra att fatta ett bättre beslut. Den här webbplatsen använder cookies. Husdjur Husdjur accepteras inte. Ändra datum eller visa alla hotell i Mölnlycke med tillgänglighet. Nordiska Folkhögskolan Bed and Breakfast.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *