Besiktning mc

besiktning mc

Motorcykel besiktas senast 4 år efter att den togs i bruk, därefter vartannat år. Informationen finns på registreringsbeviset. Boka mc-besiktning på Carspect. Hitta, jämför och boka besiktning online. Jämför alla besiktningsstationer i Sverige. Boka online, betala på plats med gratis avbokning! Söker du ett företag som kan besikta din motorcykel? Då har du kommit helt rätt. Vi på Opus Bilprovning utför nämligen besiktning av MC. Välkommen!

Besiktning mc - finns problem

De kommer nämligen bli besiktningsbefriade Använd gärna sökfältet nedan. Skador som upptäcks tidigt minskar risken för att någon del brister och äventyrar din säkerhet. Har du en motorcykel du vill besikta? Hur detta ska lösas får vi be att återkomma om, meddelar Mikael Andersson, pressansvarig på Transportstyrelsen. Regeringen går på Transportstyrelsens förslag och inför rullande årsgräns för bilar och årsgräns för mc. Om ombud lämnar in fordonet till registreringsbesiktning och undertecknar registreringsanmälan krävs en ifylld fullmakt samt en kopia på ägarens identitetshandlingar.

Besiktning mc Video

Många tar väl hand om sina motorcyklar besiktning mc

IPhone Plus: Besiktning mc

Lån 50000 Vi kontrollerar att hastighetsmätare och kontrollampor för exempelvis helljus och blinkers fungerar. Eller boka via telefon: Den tiden bekräftar du genom att betala in beloppet som anges. En present är på väg till ägare av gamla fentanylplåster och motorcyklar. På Besikta Bilprovnings webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre.
Besiktning mc Jonathan näslund
SALTLAMPA Flygbussarna umeå

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *