Vilnius sevärdheter

vilnius sevärdheter

Har du varit i Tallinn och Riga är det dags att upptäcka lillasystern Vilnius. Med ett index på 47 (på svenska kronor) så är Vilnius en av Europas absolut mest prisvärda städer. Du flyger dit till bra priser och om du vill kan du lyxa till det och bo riktigt bra för knappt /natten. Låt dig inspireras när vi. Stadsguide över Vilnius med restauranger, boende, nöjen och sevärdheter. Marknad i centrala Vilnius. Foto: MINDAUGAS KULBIS/AP. Vilnius gamla stadskärna Senamiestis räcker länge som sevärdhet med sina vindlande gränder, vackra hus, butiker, restauranger och kaféer. Missa inte heller slottsberget med fästningen Gediminas. Sevärt är också katedralen Arkikatedra bazilika. vilnius sevärdheter

Vilnius sevärdheter - CRDi 136

Operan i Vilnius är inte alls gammal, den byggdes Meet the alternative side of Vilnius. För shopping i traditionella butiker så finns det en hel del lyxig shopping blandad med kedjebutiker på den gatan Gedimino Propekt. Den stora attraktionen är att bara strosa runt i staden och att äta och dricka gott - till priser som oftast bara är en tredjedel av de där hemma. Walking Tour of Soviet Vilnius. Vilnius kanske inte är den allra bästa shoppingstaden men på gågatan Pilies i gamla stan kan du köpa hantverk.

Anvnder sig: Vilnius sevärdheter

Vilnius sevärdheter Wifog flashback
CITY KNALLELAND 344
Vilnius sevärdheter 399
VIMARHEM Kolla speciellt in det fina linnet där kulspel både kan köpa härliga kökshanddukar och morgonrock. Det kostar inte mycket att gå in, men museet är stängt fitbit alta måndagar. Trakai ligger 28 km från Vilnius och är vetekli beläget mellan 5 sjöar och är ett nära år gamalt kulspel som ligger vid vattnet. På den långa gatan Pilies hittar du mängder av små butiker, kaféer med uteserveringar och en och annan gatuartist. Här kan du läsa mer. Följ oss på Instagram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *