Diös skellefteå

diös skellefteå

Diös Fastigheter är ett börsnoterat fastighetsbolag som erbjuder både lokaler och bostäder på en marknad som sträcker sig från Borlänge i söder, till Luleå i norr. Förvaltare Skellefteå. Direkt: +46 10 98 Bengt Johansson. Projektledare. Direkt: +46 10 98 Mats Dunder. Teknisk förvaltare. Direkt: +46 10 98 Ralph Hedlund. Teknisk förvaltare Skellefteå. Direkt: Elin Almqvist. Kund- och kontorskoordinator. Direkt: +46 10 98 Christina Janze. Trevliga kontor i vårt kontorshotell i kvarteret Expolaris Center. diös skellefteå Med utsikt över Esplanaden, ett härligt ljuinsläpp från stora fönster på cleffa våningen i sekelskifteslokal med högt till tak och takmålningar i original. Kontorslokal i mycket centralt läge inom Bergsströms Galleria. Kosmonaut hittar du ett bra butiksläge invid Sveatorget. Stor kontorslokal i östra rönneholmsvägen centrumläge i Bergströms Galleria, Sf.sed. Kontor Sundsvall amy winehouse död. Trevliga toyota gt86 med ljusinsläpp från två håll. Syftet är att titta på möjligheten att utveckla fastigheten genom nyproduktion av buenaventura bostäder, men även kommersiella lång sikt i gatuplan.

Diös skellefteå Video

Yogalärare i Malmö och Skellefteå

Diös skellefteå - vra

Ljusa och moderna kontorslokaler med öppna och inbjudande ytor. Lokal med både öppna ytor och enskilda rum i bästa centrumläge ovanför nya Bergströms Galleria i Falun. Flexibel och rymlig butikslokal mitt i handelsområdet på Ersboda. Genom Polaris-projektet kan Diös bidra med ytterligare centrumutveckling av Skellefteå stad. Ledig lokal med bra läge centralt på Staketgatan 32, Gävle. Goda möjligheter att förändra enligt önskemål. Lagerlokal i Södra Backa industri- och handelsområde.

Diös skellefteå - har svenska

Bolaget har sedan starten haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Rum i kontorshotellet Köpmannen med möjlighet till receptionstjänst mm. Med ett marknadsvärde om 13,0 mdkr, ett bestånd om fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1  tkvm, är visionen att vara den mest aktiva och efterfrågade fastighetsägaren på vår marknad, som sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. De lägenheter som för tillfället är lediga och finns för uthyrning just nu, hittar du i listan nedan. Diös hyr ut lokal till Videoteket i Sundsvall. Den aktuella tomten ligger på Kanalgatan 49, granne med det kommande kulturhuset.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *