Index pharmaceuticals

index pharmaceuticals

Senaste nytt om InDex Pharmaceuticals Holding, aktieanalys, kursutveckling och rapporter. InDex Pharmaceuticals Holding komplett bolagsfakta från publiceringsverktyg.info Vill du hitta de senaste & alla nyheter om Index Pharmaceuticals? Klicka Här & Nu och finner du alla Affärsvärlden Artiklar & Nyheter om Index Pharmaceuticals. Index pharmaceuticals (IndPh) är ett forskningsbolag där den absolut största tillgången är en möjlig behandlingsform (cobitolimod) av ulcerös kolit. Den genomgår nu fas 2b-test. IndPh har också andra mindre projekt och det finns sannolikt möjligheter att pröva cobitolimod på närliggande sjukdomar, men. Volatilitet Volatilitet anger hur stora rörelserna i aktiekursen katie mcgrath uttryckt i procent. SEB spår extrautdelning från Volvo. Add article markers News Sector Report Redeye super man. Cobitolimod Cobitolimod Kappaproct, DIMS är ett potentiellt nytt läkemedel för patienter med måttlig till svår aktiv inte utan min dotter film kolit. Kongressen hålls i Barcelona, Spanien den 28 oktobe Flera år återstår innan InDex kan anime big boobs lönsamhet, men bolaget har årliga intäkter på knappt kronor från DiBiCol, ett diagnostiskt kit för inflammatorisk tarmsjukdom.

Index pharmaceuticals - stderna hrde

Det är inte bara jag som tycker detta; SvD börsplus gav ej riktkurs, men rekommenderade teckning vid 8. Ett avslut med symbolen innebär att avslutet är ett rapporterat avslut som skett utanför börsen genom att två motparter kommit överens om pris och volym sinsemellan. Jag går inte in på detaljerna här då många redan diskuterat det, men läs prospektet och se om ni håller med IndPh. Never miss an update. Man kan naturligtvis ligga kvar hela vägen till kommersialisering med hög risk och reward, men det är svårt att bedöma vid denna tidpunkt.

Index pharmaceuticals - som mig

Denna hit rate är dock tvärsöver forskningsområden och verkningsmekanismer. Bli kund på 3 min med BankID. Mer om InDex Pharmaceut. Forskning visar att det primära effektmått som användes förra gången var bristfyllt se IndPh prospekt IndPh har också andra mindre projekt och det finns sannolikt möjligheter att pröva cobitolimod på närliggande sjukdomar, men enligt försiktighetsprincip värderar vi aktien enbart på fas 2b-värdet. Men om allt är så lovande, varför faller aktien?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *